Kerstinkopen met korting

Voor je begint met het kopen van de kerstcadeautjes & kerstkaarten en natuurlijk die flitsende kerstoutfit die je op het oog hebt, kun je op het internet zoeken naar een kortingsvoucher of kortingscode. Er bestaan diverse websites voor het eenvoudig vinden van kortingen (bv het Eerstjames portaal) waar jij dus kunt profiteren van een code en deze dus kunt gebruiken bij jouw aankoop. Vaak helpt het al als je gebruik maakt van een zoekmachine.

Kerst shoppen met korting

Wil je veel korting gaan shoppen? Dan doe je er goed aan om lid te worden van een cashbackwebsite of een kortingswebsite. Op deze manier kun je ook profiteren van de nieuwsbrief met extra informatie. Zo blijf je op de hoogte van alle komende en lopende acties en kun je dus extra geld besparen met je kerst aankopen. Bijna iedere webshop gooit wel met fijne kerstkortingen, dus dan kun je voor relatief weinig geld een mooie kerstoutfit kopen. Daarnaast kan de nieuwsbrief ook extra's bevatten waarmee jij dus zelfs nog meer online korting kunt krijgen. Mochten er nieuwe kerst acties aangekondigd worden waarmee je dus online korting kunt krijgen, kun je dus het best de nieuwsbrief in de gaten houden.

Verdien punten

Ben je lid van een zogenaamde cashbackwebsite of kortingswebsite? Dan kun je dus een aantal punten of een geldbedrag op bouwen. Doordat je aankopen doet via deze website krijg je een percentage of een bedrag bijgeschreven op je account. Heb je de betalingsdrempel overschreden, dan krijg je het bedrag dus uitgekeerd op je bankrekening. Dit bedrag loopt vooral snel op als je regelmatig aankopen online doet. Denk maar eens na: als je al je cadeautjes en kerstkaarten online bestelt, dan heb je al een mooie begin gemaakt.  Als je online vaak koopt, ook na de kerst, dan kan dit bedrag flink en snel oplopen. Hou dus zeker deze website in de gaten om hiervan te kunnen profiteren.