Online kerstkaarten versturen

Kerstkaarten online versturen is iets dat tegenwoordig steeds normaler wordt. Waar men vroeger nog verplicht met fysieke wenskaarten en een pen aan de slag moest, is het nu veel gemakkelijker om online een kaart te maken en online of wellicht offline te versturen. De mogelijkheden daarin zijn uitgebreid, omdat er talloze aanbieders zijn die deze dienst aanbieden. Wij hebben de beste, goedkoopste en meest betrouwbare aanbieders voor je op een rijtje gezet.

CardXL.nl

Kerstkaarten versturen via CardXL is eenvoudig en kosteneffectief wanneer je grotere aantallen kaarten nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld als bedrijf een kerstkaart versturen naar de medewerkers of relaties? Dan is dit een goede optie. Je kunt kiezen voor een collectie kaarten en vervolgens een specifiek design kiezen. Vervolgens kun je er nog voor kiezen om de kaarten te laten drukken. Dit kost minimaal 75 euro, dus het is alleen handig om dit te doen wanneer je een groot aantal kaarten bestelt.

Kaartwereld.nl

Op Kaartwereld.nl zijn er verscheidene manieren om een kaart te maken. Zo is het mogelijk om zelf een foto te uploaden, maar je kunt ook voor de standaard kaarten kiezen die zich in het assortiment van kaartwereld bevinden. Tevens kun je een standaard pass-partout kiezen, waar je vervolgens een foto aan toevoegt. Er zijn dus veel opties, en door de mogelijkheid om een foto toe te voegen ben je altijd uniek. Het bestellen gaat ontzettend gemakkelijk en je kunt meteen een cadeau bijbestellen zoals een flesje wijn, een armbandje of een boek.

Carddreams.nl

Op Carddreams.nl kun je een groot aantal kerstkaarten vinden die je kunt versturen naar je contacten. Je hebt de keuze uit grappige kerstkaarten, klassieke kerstkaarten, religieuze kaarten en je kunt uiteraard ook op sommige kaarten je eigen foto's toevoegen. Wil je toch liever kaartensets bestellen? Dat kan ook, er zijn namelijk sets van 10 verschillende kaarten te koop, zodat je 10 verschillende mensen 10 verschillende kaarten kunt sturen.