Thema pakket

Uw werknemers verrassen met een personeelsgeschenk dat voorzien is van een thema, is een heel mooi en leuk gebaar. Met een Italiaans, Spaans of Grieks kerstpakket kunnen bijvoorbeeld de leukste maaltijden op tafel worden gezet. Deze pakketten zijn ook vaak voorzien van leuke schaaltjes of bestek die voor een echte sfeer zorgen. Speciale producten zoals sauzen of snacks in het kerstpakket zijn vaak speciaal en bereid met andere ingrediënten. Zo wordt het altijd een maaltijd om nooit te vergeten. Vrijwel elke winkel voor kerstpakketten heeft een grote en unieke keuze. Er zijn daardoor enorm veel thema's waar je uit kunt kiezen. We hebben enkele voorbeelden van een leuk personeelsgeschenk voor je op een rij gezet.

Bier, wijn of likeur

Ook de liefhebbers van bier, wijn of likeur kunnen een dergelijk pakket zeker waarderen. Dit soort pakketten bestaat vaak uit een speciale fles bier, wijn of likeur en erbij treft men leuke glazen of borrelhapjes aan. Dit soort pakketten is heel geschikt na de kerstmaaltijd of misschien zelfs na de kerstdagen om in alle rust bij te komen van alle feestelijkheden.

Specifieke thema's

Ook de steeds meer gespecificeerde thema's doen het goed. Te denken hierbij valt bijvoorbeeld aan een Delfts blauw pakket. In dit pakket is alles standaard uitgevoerd in het Delfts blauw. Ook de gezondere pakketten en zelfs de fair trade pakketten worden vaker gegeven. Kookpakketten waarmee je zelf aan de slag kunt gaan zijn dan bijvoorbeeld weer voorzien van een schort, pannenlappen en pannetjes.

Kerstpakket zelf samenstellen

Wil jij iemand verrassen en eens een echt leuk pakket geven? Ook leuk als iemand bijvoorbeeld net voor kerstmis in een nieuw huis trekt of net voor het nieuwe jaar van baan gaat veranderen. Zo kun je het kerstpakket zelf helemaal aanpassen en voorzien van feestelijkheden.