Wellness pakket

De inhoud van een wellness kerstpakket kan heel divers zijn, maar ook met dit pakket heb je heel veel mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld pakketten die hele luxe oliën, body scrubs en mooie handdoeken en washandjes bevatten, maar zeker ook pakketten waarin zelfs hele zachte badjassen en badslippers te vinden zijn. Alles wat je nodig hebt om een heerlijke wellness ervaring te krijgen.

Veel keuze

Ook de wellnesspakketten bieden u een hele ruime keuze uit het zeer diverse aanbod en kunnen een leuke afwisseling zijn bij het bestellen van kerstpakketten via een shop zoals die van bijvoorbeeld kerstpakkettenstop.nl. Zo kunt u ook kiezen voor pakketten die alleen verzorgende producten bevatten zoals body scrubs, lotions en crèmes. Deze pakketten bevatten dan ook producten van de bekende merken zoals Rituals en Kneipp. Er is een keuze te maken uit hele uitgebreide pakketten en pakketten waarin alleen een lotion en handdoek te vinden zijn. Welk budget u er ook voor heeft, met een wellnesspakket kunt u iedereen blij maken.

Pakket met toegangskaartjes

Een echt luxe wellnesspakket kan zelfs beschikken over toegangskaartjes voor een dag, weekend of speciaal arrangement in een spa of thermaalbad. Zo kun je dus een dag onbeperkt genieten van alle faciliteiten die er daar te vinden zijn. Deze pakketten zijn ook te krijgen in combinatie met badjassen of badlakens.

Stel zelf een wellnesspakket samen

Kun je maar geen geschikt pakket vinden dat alle mogelijkheden die jij zoekt combineert? Wat denk je er dan bijvoorbeeld van om zelf een welnesspakket samen te stellen bij een wellness shop? Dit kun je doen op meerdere manieren. Een mogelijkheid die wij je ook bieden is het samenstellen van een pakket door meerdere kleine pakketten te combineren. Ideaal als het er bijvoorbeeld met kerstmis een speciale gelegenheid nog eens extra benadrukt kan worden.